NYHET: Avsug til sveisebord

NYHET: Avsug til sveisebord


Avsug av sveiserøyk og støv fra manuell plasmaskjæring, sliping, sliping, kutting, avgrading, poleringAerBoxSystem er Aerservice Equipments siste innovasjon, en eksklusiv modulløsning for utsuging av sveiserøyk og støv fra sveising, plasmaskjæring, sliping, sliping, kutting, avgrading og polering. AerBoxSystem monteres under sveisebordet ved å erstatte den originale bærestrukturen og samtidig gi samme stabilitet og nyttelast. Takket være sin modulære struktur kan AerBoxSystem installeres under de fleste av markedets sveisebenkeplater.

AerBoxSystem kan leveres med digital PLS-styring og med Ethernet-tilkobling for utveksling av data med kundens ERP-system (Industry 4.0). Avtrekksvifte og filterenhet er tilgjengelig for installasjon innendørs så vel som utendørs.

Kan også leveres med hjul for enkel transport.
Plug and play: Bare og sette bordet oppå, koble til stikkontakten så er du i gang. 

Brosjyre

Leveres i 2 versjoner:
Med innebygget avsug
Har du et avsug system fra før, kan du kjøpe uten avsug innvendig, og koble bordet direkte på avsug system du har fra før. 

Tilgjengelige størrelser:
1500x100mm
2000x1000mm
2400x1200mm
3000x1500mm

Struktur:
Det kompakte konstruksjonen og materialer av høy kvalitet sørger for styrke og motstand mot slitasje. De justerbare føttene (20-140 mm høyde) kan festes på gulvet. Støvsamlerskuffen på bunnen av benken glir på kulelager som gjør den enkel å rengjøre.

Luftmengderegulering og PLS-kontroll (ekstrautstyr):

PLS sørger for kontinuerlig automatisk innstilling av systemet. Brukeren kan justere luftstrømmen når som helst med en vennlig berøringsskjerm. Når nedtrekkssystemet er slått av, stenger et spjeld avtrekket, og sikrer dermed viktig energisparing. Kontrollpanelet lar brukeren slå på og kontrollere alle funksjoner og komponenter i systemet og gir informasjon om eventuelle ekstraksjonsavvik eller i tilfelle tilstoppede filtre.

Bordet kan startes manuelt, eller du kan stille det inn slik at starter automatisk når du begynner og sveise. Det går så av 1 min etter du har sluttet og sveise.

Video viser med avsug som er koblet til egent avsug system med slange. Du kan og få med innebygget avsug, så slipper du slangen.